понедељак, 6. јун. 2022. 15:06

Do pre neku godinu je bilo izuzetno teško vlasnicima kućnih ljubimaca da pribave ne samo odgovarajuću hranu za kuce, mace ili druge životinje koje vole i neguju u svom domu, nego i sve one potrepštine bez kojih njihovi kućni ljubimci ne mogu da funkcionišu. Zato nije ni čudno što su se vlasnici kućnih ljubimaca dovijali na različite načine, te obično za kuce, na primer, samostalno izrađivali različite rekvizite, kako bi ih zabavili.

Isto se odnosilo i na ležaljke i prostirke, odnosno na uređenje mesta na kojima su psi u njihovom domu spavali. Ali, od kada su ljudi prepoznali potrebu vlasnika pasa, kao i drugih životinja, čini se da je Beograd postao preplavljen specijalizovanim prodavnicama. Danas se u gotovo svakom kraju srpske prestonice može naći Pet Shop, a svaka od tih prodavnica, specijalizovanih za prodaju hrane, ali i i svih ostalih rekvizita koji su potrebni vlasnicima pasa, mačaka i ptica, kao i drugih sitnih životinja, te ribica, kornjača i ostalih kućnih ljubimaca nastoji da gotovo iz dana u dan svoju ponudu obogaćuje.

Šta nudi gotovo svaki Pet Shop Beograd?

S obzirom na to da je na području prestonice Republike Srbije očigledno uočljiv najveći broj vlasnika pasa, sasvim je i očekivano što skoro svaki Pet Shop Beograd u ponudi ima najviše proizvoda namenjenih upravo psima.

Pored toga što se u ponudi može naći hrana za pse, dostupne su i činije, hranilice i podmetači, kao i brojna sredstva, koja će vlasnicima pasa pomoći prilikom održavanja redovne higijene njihovih kućnih ljubimaca.

Naravno da skoro svaki Pet Shop Beograd u ponudi ima i povoce za pse, zatim ogrlice i kućice i kavez za pse.

Vlasnici pasa vrlo često sa svojim kućnim ljubimcima borave na otvorenom, pa se u ponudi nalazi i namenska oprema, koju treba da koriste dok borave na otvorenom, ali i oprema koju će koristiti za boravak u automobilu.

Osim hrane, gotovo svaki Pet Shop Beograd u ponudi ima i dodatke ishrane za pse, ali i različite vrste poslastica. Ležaljke, torbe i transporteri su svakako u ponudi, a ono što je u poslednje vreme vrlo atraktivno mnogim vlasnicima pasa jesu i modni detalji.

Ništa manji nije ni broj vlasnika mačaka, pa zato i nije čudno to što skoro svaki Pet Shop Beograd i te kako obraća pažnju i na ponudu proizvoda namenjenih macama. Naravno da je hrana primarna, ali i poslastice i različiti dodaci ishrani za mačke, kao i igračke, torbe i transporteri, te kavezi i kućice. Pored toga, Skoro svaki Pet Shop Beograd nudi i podmetače, ali i činije i hranilice, kao i grebalice, te naravno ogrlice i brojna sredstva, koja se mogu koristiti ne samo za higijenu i kozmetiku mačaka, nego i za lečenje ili sanaciju različitih problema, aa kojima se ti kućni ljubimci mogu susresti.

Mnogi stanovnici glavnog grada Republike Srbije u svojim domovima čuvaju i neguju ptice, kornjače i ribice, ali i druge sitne životinje. Upravo iz to razloga skoro svaki Pet Shop Beograd na raspolaganju ima i brojne proizvode, koji su namenjeni vlasnicima tih kućnih ljubimaca. Kućice i kavezi, odnosno akvarijumi i oprema za akvaristiku, ali i terarijumi, tek su manji deo ponude ovih prodavnica. Svakako su kupcima na raspolaganju i igračke za ptice, ali i hranilice i pojilice, prehrana i za ribice i za zečeve i za ptice, kao i za druge sitne životinje, ali i još mnogo proizvoda.

Zašto je Pet Shop bitan za vlasnike kućnih ljubimaca?

Posebno oni starije životne dobi dobro pamte trenutke kada nije bilo tako lako nabaviti recimo pesak za mačke ili namensku hranu za pse, ali i druge potrepštine koje su olakšavale život mnogim kućnim ljubimcima. Baš zato mnogi od njih i cene svaki Pet Shop Beograd, jer imaju mogućnost da na jednom mestu kupe sve ono što je njihovim ljubimcima potrebno.

Zapravo vlasnici kućnih ljubimaca, bez obzira da li su to mačke, psi ili ribice, odnosno ptice ili neke druge sitne životinje, nemaju razloga za brigu, jer je dovoljno samo da u mnoštvu prodavnica specijalizovanih baš za prodaju onih proizvoda, koji su namenjeni ishrani kućnih ljubimaca, ali i opreme za različite vrste životinja, pronađu onaj Pet Shop Beograd čija ponuda im u potpunosti odgovara. Tako će na jednom mestu moći da kupe i kavez, ali i hranu, pa i igračke i kozmetiku za svoje kućne ljubimce, što u velikoj meri olakšava život i njima i njihovim vlasnicima. Tim pre što mnoge prodavnice koje su specijalizovane za prodaju hrane i opreme za kućne ljubimce nastoje da svoju ponudu obogaćuju, tako da se kupcima nudi mogućnost da odaberu koji brend im najviše odgovara, odnosno koji model transportera ili hranilice, na primer i svakog drugog proizvoda koji se u ponudi nalazi.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (Nema glasova)

Komentari su zatroveni.